Izjava o zasebnosti

Spletno stran upravlja Veterinarski inženiring d.o.o.. Ta izjava o varstvu osebnih podatkov opisuje, kako obdelujemo vaše osebne podatke v povezavi s to spletno stranjo.

1. Kategorije obdelanih podatkov

Ob obisku spletne strani bomo zbirali:

-Vaš IP naslov, ki bo v skladu z GDPR (General Data Protection Regulation) za splošno zasebnost o varstvu podatkov zakodiran,

-Klike na posamezne dele spletne strani. Z analizo klikov oziroma obiskov lahko spletno stran optimiziramo, tako da kot obiskovalci najdete točno to, kar potrebujete.

2. Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhna datoteka, shranjena na vašem računalniku, ki vam pomaga, ko se ponovno povežete na našo stran. Piškotki shranijo elemente spletne strani, kot je izgled, na vaš računalnik, kateri se ob ponovnem obisku naše spletne strani "naložijo". S tem je spletna stran veliko hitreje pripravljena. Piškotki se samodejno zbrišejo vsakih 30 dni.

Če želite v računalniku nadzorovati piškotke, lahko izberete nastavitve brskalnika, če želite, da spletno mesto hrani piškotke. Lahko tudi blokirate ali brišete piškotke, če so že bili shranjeni v računalniku. Če želite izvedeti več o tem, kako nastaviti te korake, v brskalniku uporabite funkcijo »Pomoč«.

Ob odločitvi, da ne dovolite uporabo piškotkov, se na vaš računalnik ne bo shranila datoteka za piškotke.

3. Nameni, za katere obdelujemo podatke

Vaše osebne podatke bomo obdelali za naslednje namene:

a. omogočiti vam dostop do spletne strani in nadaljnje izboljšanje in razvoj te spletne strani;

b. ustvariti statistiko uporabe;

6. Čas hranjenja podatkov

Vaši podatki bodo na spletni strani shranjeni največ 90 dni. To velja za statistiko obiskovanih podstrani. Piškotki se samodejno zbrišejo vsakih 30 dni.

7. Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki

V skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov lahko zahtevate informacije o svojih osebnih podatkih, zahtevate popravke in izbrise, omejite obdelavo, predmet obdelave in zahtevate prenos podatkov.

11. Uporaba dodatkov za socialne medije

Ta spletna stran uporablja vtičnik za socialne medije - Facebook.

Iz socialnega medija se prenašajo novice naše strani na Facebook-u (Veterinarski inženiring d.o.o.). V vtičniku ni nobene povezave do vaših podatkov na socialnem mediju.

13. Naši kontaktni podatki

Prosimo, da v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov naslovite vsa vprašanja ali poizvedbe na:

Veterinarski inženiring d.o.o., Dolga ulica 30, 9226 Moravske Toplice